IMG_2480
IMG_2603
IMG_2911
IMG_2606
IMG_3004
IMG_3061
IMG_3179

Heltinde T-Shirt Tryk /Nancy Spero


Sammen med Louisiana udviklede de unge fra Art Lab 2020 en workshop for børn, hvor de deltagende fik mulighed for at trykke deres heltinder på T-shirt.

 

Workshoppen var inspireret af en udstilling med Nancy Spero på Louisiana. Nancy Spero var feminist og arbejdede meget med tryk af feministiske forbilleder. Derfor skabte de unge en workshop, hvor man kunne trykke feministiske heltinder såsom Greta Thunberg, Michelle Obama og kvindelige skatere på T-shirts.

 

Workshoppen blev blandt andet afholdt i helhedsplanen Nivå NU´s lokaler i boligområdet Nivåhøj, hvor man i samarbejde med det lokale initiativ Tøjkælderen, der sørger for at indsamle og videreformidle tøj til folk med en begrænset økonomi.

 

Der kom mange børn og unge fra boligområdet omkring Nivå NU og deltog i workshoppen. De unge fra Art Lab bidrog også med en pop-up workshop til Kulturdagen i Humlebæk. Her deltog besøgende på tværs af generationer, hvor alle store som små, skar stencils af deres heltinder og sprayede dem op på plader, hvor motiverne sammen med bogstaver formede forskellige budskaber.

 

De unge fungerede som undervisere og praktiske hjælpere til alle workshops.