× Hjem Projektet Learning Lab Art Lab Event Lab Tilmelding Presse Instagram Kontakt

Tilmelding

Vil du skabe dine egne fede kunstprojekter i fælleskab med andre og gøre en forskel for dit lokalområde? Så er Art Lab noget for dig! Art Lab er et sted, hvor der er kort fra ord til handling. På Art Lab behøver du ikke være en haj til at tegne. Du skal blot være nysgerrig, have gåpåmod og lyst til at skabe noget i fælleskab med andre.

Du vil blandt andet lære, hvordan man skaber udstillinger, kunst, events eller f.eks maler et kæmpe vægmaleri i din egen by. Samtidig vil du udvikle dine egne kunstneriske ideer. Igennem undervisning fra billedkunstnere vil du blive introduceret til, hvordan du igennem kunst kan udvikle dig selv og gøre en forskel i din dagligdag.

Der er ingen regler! Vi skal udforske, lege og skabe vores egne vilde ideer. På Art Lab besøger vi jævnligt de lokale Museer for at se på udstillinger og lade os inspirere til vores eget arbejde med kunsten. Forløbet kører indtil foråret og, derefter vil du kunne få et fritidsjob som kunstambassadør. Holdet starter op kort efter efterårsferien og er et samarbejde mellem os, Lousiana Museum of Modern Art, Nivagaards Malerisamling, Kokkedal på vej, Nivå Nu og Fredensborg kommune.